Aktuality

Náš tým rozšiřuje nový kolega Vojtěch Kaska

„Nabíjí mě, když klienti přicházejí s vlastními vizemi, a to v právní kanceláři Doucha Šikola advokáti zažívám. Máme klienty se spoustou nápadů a plánů, které jim pomáháme realizovat,“ říká náš kolega Vojtěch Kaska.

Řady našich advokátů rozšířil v květnu a věnuje se hlavně energetickému právu. „Věděl jsem, že chci dělat právničinu v inovativním sektoru, který nějakým způsobem posouvá svět. A to se mi splnilo,“ dodává.

Vojtěch Kaska se u nás zabývá prací na přípravě podkladů a posudků zejména v oblasti energetického práva. Jeho vedlejší specializací jsou pak veřejné zakázky.

„Spolu s kolegou Radimem Kohoutkem a společností DS Energy Consulting se zabýváme například EPC projekty a pomáháme veřejným zadavatelům uskutečňovat opatření na snížení energetické náročnosti jejich objektů. Zároveň pomáhám našim klientům řešit spory s úřady, obchodními partnery nebo zákazníky tak, aby se z velkého problému stal problém malý nebo ideálně žádný,“ upřesňuje.

Právnické vzdělání získal na Masarykově univerzitě v Brně. Stejně jako partner naší kanceláře Pavel Doucha má cestovatelskou vášeň pro Albánii. V posledních letech si oblíbil i cestování „za humny“ – třeba v rodných jižních Čechách nebo v sousedním Rakousku. „Ve volném čase si běžně vezmu batoh a toulám se po Šumavě nebo po Novohradských horách. To je maličké pohoří, prochodíte ho za dva dny, ale je to tam nádherné.“