Pozvánky

Náš partner Luděk Šikola vystoupí s příspěvkem „Řízení o stanovení individuálních podmínek podpory“ na konferenci Bioplyn a legislativa 2022. Konference se uskuteční 24. května v Hotelu Akademie Naháč a pořádá ji CZ Biom. Více o konference a možnost registrace najdete zde.
Partner naší advokátní kanceláře Pavel Doucha vystoupí na jedné z největších konferencí na téma solární energie, které se v letošním roce uskuteční - Solární energie a akumulace v ČR. Pavlova přednáška se bude věnovat problematice PPA - power purchase agreements, což jsou specifické typy smluv...
Zveme vás na diskuzní webinář s názvem PPA smlouvy: budoucnost fotovoltaiky?. Cílem webináře je seznámení s PPA (smlouvy o dlouhodobém nákupu elektrické energie) z právního i ekonomického hlediska. Možnosti využití PPA v praxi z pohledu práva představí partner Doucha Šikola advokáti Pavel Doucha. Webinář se koná 8.
Zveme vás na 4. odborný seminář s názvem ENERGETIKA 4.0 - Fotovoltaika 2030, který se pod záštitou Svazu moderní energetiky uskuteční 28. 2. 2020 v 9:00 - 15:00 v IMPACT HUB Brno. V rámci programu vystoupí partner AK Doucha a Šikola Pavel Doucha, a to s příspěvkem Legislativa nových trendů v energetice.
Zveme Vás na seminář Solární asociace, který se uskuteční v Praze v pondělí 27. 6. Na programu konference se podílí kolega Pavel Doucha, který má připravené aktuality o schvalování podpory OZE Evropskou komisí a Rostislav Krejcar, konzultant spolupracující s naší kanceláří, který vnese trochu světla...
Budete na 20. ročníku konference Biomasa, Bioplyn a Energetika 2015? My též. Konferenci organizuje CZ Biom – České sdružení pro biomasu ve dnech 24.–25. 11. 2015 v Orea Resortu Devět Skal ve Svratce na Vysočině. Na programu konference se podílí také kolega Luděk Šikola, který vystoupí s příspěvkem na téma změny v zákoně o podporovaných zdrojích.